Peter A Bygg och Fastighets AB

Om Oss

Peter A Bygg och Fastighets AB föddes Juli 2020 mitt under Corona året då det var rusning till bygghandeln som aldrig förr efter tryckimpregnerat virke, då fabrikerna körde femskift för att kunna mätta efterfrågan på altanbyggen runtom i landet som aldrig upplevts förut.

Bifirman startades först i April 2020 då Peter blev av med sin vanliga anställning och Julia kände att något saknades i byggbranschen, nämligen ett företag som är seriöst, håller vad den lovar, är miljömedvetet och är nytänkande.

Med en mycket hög tillgänglighet, där man kan få tag på företaget i fråga och diskutera sitt byggprojekt, är det ett ”nytt sätt” att tänka, där kundfokus ligger högt på prioritetslistan och där det personliga bemötandet samt mycket högt kvalitets och kundfokus i utförandet föddes idén. Sedan dess har företaget vuxit och har nu idag 3 anställda snickare som kommer att bli fler under 2021 då företaget expanderar kraftigt.

Våra snickare har gedigen erfarenhet med svenska yrkesbevis och minst 30 års erfarenhet från byggbranschen.

NYTT För år 2021: Från Januari 2021, kan vi erbjuda som en av de få på marknaden nyproduktion av Ekologiska villor, där vi erbjuder allt från ritning till färdigställande av Ert drömhus på endast 6 månader* ( gäller att en tomt redan finns med förhandsbesked på bygglov för villa på tomten).

Se mer under Rubriken: Nyproduktion av 2021 EkoVillor á la Peter A Byggfirma

Våra offerter anpassas efter storleken på projektet, samt kostnaderna i projektet, vi specificerar alltid vad som är arbetskostnad, materialkostnad samt resekostnad. Om det är större maskiner ( såsom grävmaskin) framgår kostnaden för hyran och framkörningen av den.

Referenser lämnas självklart på begäran, vi lämnar inga personuppgifter på vår hemsida av integritetsskäl och av respekt för våra tidigare kunder.

På vår instagram @pabyggfirma kan Ni se lite bilder från våra arbeten.

Våra öppettider på telefon 08-337313 knappval 1 eller 0700-730362, mail till kontakt@pabyggfirma.se och PM via facebook ( pabyggfirma) är 7 dagar i veckan och 365 dagar om året.

Fram till 20.00 alla dagar i veckan svarar vi på PM, mail och sms. Telefonen på 08-337313 är öppen alla dagar året runt mellan 10.00 och 20.00 mån till tors samt 10.00 till 20.00 fre till sön. Annars nås vi via sms.

Vi nås via mobil, sms, WhatsApp, PM via Facebook eller vår växel.

Du kan också maila oss på kontakt@pabyggfirma.se

Scroll UpScroll Up